Nyt hår og en gåtur i kulden

Få succes på Instagram

instagramInstagram har været ude og give en masse råd om, hvordan man får succes på Instagram. De anbefaler en masse ting, men er det bare for at få brugerne til at gøre som de ønsker, eller er der faktisk hold i det de siger? Jeg har observeret og selv afprøvet om der er sket en forskel, siden jeg begyndte at tænke mere over det.

Hashtags 

Instagram anbefaler at man skruer ned for brugen af hashtags – gerne så du kun bruger 1-3 hashtags pr. opslag. De skulle have ændret det så du bliver straffet, ved brug af for mange hashtags. Instagram har allerede gjort at du “kun” kan bruge max 30 hashtags pr. opslag ellers bliver de ikke vist under hashtaget.

Jeg indrømmer gerne, at jeg bruger en del hashtags på mine billeder, når jeg lægger dem ud. Jeg vil gerne have mine billeder kommer ud til så mange som muligt. Som blogger bruger jeg en del hashtags med ordet blogger eller fashion. På den måde får jeg andre bloggere til at like og følge mig hurtigt, men husk hvad der kommer let, går let. Jeg har i hvert fald ikke oplevet, at mine billeder ikke kommer ud gennem hashtaget. Jeg får stadig lige så mange likes, som før i tiden.

Business profil 

Instagram vil gerne have folk til at lave virksomheds profiler. Det gør at du kan få en masse data om dine følgere og målgruppe. Det er en god idé, hvis du har mange følgere, er influencer eller har egen virksomhed. Ellers synes jeg ikke, at der er nogen grund til at have en business profil. Det kan også blive for meget, at alle har det.

Del billeder

Instagram har nu gjort, at du sagtens kan dele flere billeder af gangen. Den nye algoritme gør at billederne ikke bliver vist lige efter hinanden og dermed kommer op i rækkefølge efter udgivelses tidspunkt. Hvis du er en af dem, der følger flere hundrede profiler, så kan det være svært at få set alle billederne i dit feed. Det kan derfor være en god idé at slå opslagsnotifikationer til, for de profiler du gerne vil se. Så er du sikker på ikke at gå glip af et opslag fra profilen. Instagram anbefaler man ligger 4 billeder op om dagen. Haha, hvem har lige billeder nok til det?

Gå live

Instagram belønner profiler, der går live ved at honorere brugerne. Du kan altså hurtigt komme ud til en del flere mennesker ved at gå live ofte.

Stories

Instagram vil også gerne have, at du bruger stories funktionen, gerne med 6-8 stories om dagen! Stories har det med at blive set af flere mennesker end billeder gør. Brug gerne hashtags, lokation og meningsmålinger for at få folks opmærksomhed. Lige så snart du kommer en lokation på, bliver din stories vist til flere.

Tidspunkt

Ifølge Instagram er der ikke et tidspunkt, hvor det er bedre at lægge et opslag op. Algoritmen sørger selv for at eksponere dit indhold til den rette målgruppe, på det rette tidspunkt. Dog vil jeg mene at et opslag bliver set af flere om aftenen. Det holder jeg i hvert fald selv fast på. Der kommer flest likes sent eftermiddag eller om aftenen. Hvis opslaget lægges op om natten eller om formiddagen, kan der gå lidt tid, før folk ser det. Selvfølgelig bliver opslaget vist, når brugeren logger på Instagram, men der går bare længere mellem likes end om aftenen.

Mere synlighed

Du kan få mere synlighed på din profil ved at kommentere andres opslag. Så hvis du er blogger, kan du like og kommentere på andre bloggers profiler. Så opdager deres følgere dig samt bloggeren selv. Det kan jo være bloggeren også vil like og kommentere dine opslag og derefter følge dig. Man skal se det som, at man gør noget godt for andre og så får det tilbage igen.

Håber du kunne bruge rådene? Måske kender du allerede nogle af dem på forhånd. Jeg håber i hvert fald at mine råd og synspunkter, kan bidrage til at du får endnu mere succes på Instagram.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår og en gåtur i kulden