Outfit #73 - Løs sort kjole

Dette kan du lave i din påskeferie

paaske

I næste uge står den på påskeferie for de fleste. Og er du en af dem, der ikke helt ved, hvad man kan bruge ferien på, så læs med her, hvor jeg giver nogle tip.

Påskefrokost med familien eller vennerne
Det ligger måske allerede lidt i kortet, at du skal til påskefrokost med familien. Men har du holdt påskefrokost før med vennerne? Det er måske ikke alle i familien, der drikker lige så meget snaps eller øl som dig. Måske er det også lidt sjovere at være sammen med nogle på din egen alder og starte dine egne traditioner. Påskefrokost for vennerne er en god anledning til at holde en hyggelig fest. Så hvorfor ikke ses med nogle venner?

Tid med familien
Hvor ofte er din familie samlet flere dage i træk uden at have travlt? Brug påsken med familien, gå en tur i naturen og nyd at foråret (forhåbentlig) er på vej, tag ud at bowle eller brug tiden på at spille et spil. Hvor tit er det lige man gør det?

Bag
I hverdagen har man ikke altid tid til at bage, men i påsken har du tid. Så bag nogle boller eller en lækker kage. Man må gerne forkæle sig lidt ekstra i ferierne.

Læs en bog eller se en spændende serie
Nogen gange er det også rart bare at kunne slappe af foran tv’et til en god serie. Måske er du mere til en god bog. Du har i hvert fald tiden i påskedagene.

Bytur
Ingen skole og (måske) heller ikke arbejde. Tag i byen med vennerne. Du kan være ude længe og det behøver ikke være i weekenden. Haha.

Tivoli
I år har Tivoli pyntet op til påske. Man kan komme i påskestemning i Tivoli, hvor der er pyntet op med æg og masser af farver. Det skal jeg i hvert fald se.

Tag på shoppingtur  
Vi trænger alle til lidt nyt tøj engang i mellem. Så hvorfor ikke gøre det i dagene op til påske, hvis du har fri.

Rejs
Hvem drømmer ikke om bedre vejr nu? Påsken giver god mulighed for at rejse. Så pak tasken eller kufferten og tag en uge eller et par dage til udlandet. Selvom vejret ikke er 20 grader mange steder i Europa, så er det stadig bedre vejr end i Danmark. Man kan selvfølgelig også flygte til de varme lande, hvis man virkelig har brug for varmen nu!

Tag i sommerhus
Mange bruger deres påske på at tage i sommerhus. Det er også super hyggeligt og med ild i brændeovnen er der dømt hygge og afslapning indendøre.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #73 - Løs sort kjole