Anmeldelse - Ready player one

Påske Tivoli

img_7927img_7876img_7874img_7883img_7895img_7923I går søndag tog min mor og jeg et smut i Tivoli, som lige nu er pyntet op til påske. Vejret var for første gang i lang tid lidt lunere, så vi måtte udnytte det gode vejr med en Tivoli tur. Det er første gang Tivoli  starter sæsonen så tidlig, og der er Påske i Tivoli frem til den 2. april. Det er dog ikke hele Tivoli, der er påskepyntet. Det er primært stykket fra hovedindgangen og ned til plænen ved den store scene, ellers ligner det sig selv.

Håber I kan fornemme stemningen ud fra billederne. Skal I også en tur i Tivoli i påsken?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse - Ready player one