Outfit #74 - Leokjole

Bloggen fylder 3 år!

bloggen-foedselsdagI dag har bloggen fødselsdag og fylder 3 år. Vildt hvor tiden flyver afsted. Det er faktisk også mit blogindlæg nr. 400, jeg udgiver nu.

Hvis der sidder nogle derude, som har læst med fra start af, så husker I måske at bloggen det første år mest omhandlede livsstil. Op til bloggens 2 års fødselsdag, begyndte mode at fylde mere. Nu er bloggen 3 år og bloggen er gået i en endnu mere mode retning. Måske fordi det er de nemmeste blogindlæg for mig at skrive nu?

I forhold til sidste år, hvor der var sket en hel masse (fx at jeg blev Premium blogger og var med til opstarte det nye LOOKLAB), så har det været et mere roligt år. Jeg synes, bloggen er et rigtig godt sted – selvfølgelig drømmer jeg ligesom andre bloggere om flere følgere, men jeg er sikker på, at det nok skal komme med tiden. Jeg vil hellere bruge tiden på at sige tak til jer, der læser med og som er årsagen til, at jeg bliver ved med at udvikle mig som blogger.

Jeg vil dog heller ikke ligge skjul på, at det til tider er svært at finde på nye og spændende indlæg til bloggen. 400 indlæg og idéer er blevet udgivet og jeg vil så vidt mulig gerne være original i mit indhold. Nu udgiver jeg jo også indlæg hver 2-3. dag, hvilket der ikke er mange bloggere der gør.

Jeg fortsætter selvfølgelig med bloggen, men jeg overvejer en ny retning. Jeg vil ikke ændre på indholdet, men måske tilføje noget mere. Noget hvor jeg er lidt mere personlig omkring forskellige emner blandt andet om, hvordan det er at være ung.

Tiden må vise, hvad der sker. Håber I vil fortsætte med at læse med og følge udviklingen her på bloggen.

Læs også: Bloggen fylder 1 år | Bloggen fylder 2 år

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #74 - Leokjole