Guide til Californien

Netværksmiddag på Basso

I går aftes var jeg til netværksmiddag med Bloggers Delight. Vi var inviteret til middag på restaurant Basso i København. Basso ligger på Dronningens Tværgade 22 lige ved Kongens Nytorv. Vi var ca. 60 bloggere samlet til lækker italiensk mad og vin, og sad i deres stemningsfyldte lokale i kælderen. 

Vi fik en menu bestående af 13 serveringer, med små retter fra det italienske køkken. Først lækre snacks med grissini og røget kartoffel, som I kan se på billederne. Dernæst kolde retter med forskellige lækre salater. Herefter varme retter med blandt andet risotto med svampe, flere pastaretter og glaseret spoleben. Desserten bestod af en rabarbertærte med hvid chokolade – så lækker.

Til middagen blev der serveret en masse god vin og champagne, så stemningen var i top. Os piger fra Looklab valgte at gå en lille tur for at få lidt luft og tage lidt billeder. Dygtige Amalie er her fotograf, som hun også har været på nogle af mine tidligere billeder her på bloggen og Instagram.

Hvis I er interesseret i at besøge Basso, kan I finde deres hjemmeside her og Instragram her, hvor de ligger lækre mad billeder op.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Californien