Min top 5 over danske bloggere

Tilbage efter feriepause

I formiddags landede jeg i Danmark igen, efter 16 dage i New York og det østlige USA. I husker måske at jeg tidligere har skrevet at jeg skulle til New York i sommerferien. I denne ferie har jeg haft brug for at trække stikket fra bloggen. De få indlæg jeg har udgivet, er nogle jeg planlagde før jeg rejste, og samtidig med at jeg havde en masse vagter i ONLY. Jeg havde valgt at arbejde flere uger op til min ferie, fordi der var stor efterspørgsel efter mig i ONLYs butikker og tiden var til det.

Faktisk har jeg heller ikke haft tid til at blogge på ferien. Vi havde prioriteret at opleve så meget som muligt i de byer og steder, som vi besøgte i USA, så der har ikke været tid til at skrive blog indlæg før nu. Men meget mere om det i løbet af de kommende dage. For nu er jeg tilbage med masser af nyt læsestof og billeder fra New York og andre spændende byer i USA.

Og om få dage smutter jeg i sommerhus i Gilleleje, hvor jeg skal slappe af og skrive nogle af de mange indlæg til jer.

Jeg håber I vil følge med og at I nyder jeres ferie, hvis I er så heldige også at have det nu.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min top 5 over danske bloggere