Striktrøjer

Outfit #88 – Gul blomstret kjole

Kjole


Måske husker I denne kjole, jeg havde på til min 21 år fødselsdag? Jeg havde den selvfølgelig også med til USA. Hele sommeren har jeg levet i kjoler. Måske lidt synd, for jeg har stort set ikke brugt nogle af mine mange par shorts, men hvad pokker. Kjoler er så lette og nemme at hoppe i. Denne findes i 3 forskellige print. En gul med blomster (denne), en mærkeblå med røde prikker og en lyseblå med et mønster.

Meget af det tøj jeg går i, er til budget venlige priser. Denne kjole koster kun 149.95 kr. og er selvfølgelig fra ONLY, haha.
Nu hvor det er blevet lidt koldere udenfor, ville jeg nok bruge den med et par sorte jeans eller et par strømpebukser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Striktrøjer