Overgangsjakker

Forpremiere på “A Simple Favor”

I tirsdags var jeg inviteret til forpremiere på A Simple Favor inde i Dagmar biografen i København. Før filmen var der event med Mascha Vang, der havde sørget for de fineste cupcakes og lækre driks.

Som altid har jeg masser at se til. Derfor havde jeg givet mig selv en “fridag” for at nå bare lidt. Jeg startede dagen med en løbetur og en lækker morgenmad/frokost. Derefter forbi arbejdet, for at se om der var kommet nye varer og ellers hente min pakke fra Nelly.com. Skynde mig hjem og ud af døren igen, for at nå at være i København inden eventen startede.

Jeg havde inviteret min kusine med, som jeg plejer at dele disse oplevelser med. Jeg har tidligere skrevet om os i mit indlæg “som en tvilling“, da vi minder meget om hinanden på flere punkter. Vi dukkede selvfølgelig op i den samme ruskindsjakke, min i bordeaux og hendes i sort. Det siger bare lidt om os, for vi dukker altid op i ens tøj, ligesom da vi var små.

Filmen var rigtig god og en rigtig tøsefilm. Men hvem der lige har fundet på handlingen, er mig en gåde. For lige så god filmen var, ligeså mærkelig var handlingen også. Haha, meget amerikansk humor.

Jeg beklager den dårlige kvalitet på billederne, men alting gik så hurtigt, at jeg knap nok nåede at være ordentlig tilstede. I får lige et billede af mit outfit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overgangsjakker