September favoritter

Serie anbefaling: The Fosters

The Fosters handler om et lesbisk par – Steff og Lena. De har Steffs biologiske søn, Brandon og tvillinger, som de har adopteret. Steff arbejder som politibetjent. Hendes politimakker er Mike, som også er hendes eks-mand og faren til Brandon. Lena arbejder som vicerektor på skolen Anchor Beach, hvor børnene også går i skole.

En dag Steff er på arbejde, skal hun hjælpe en pige, der lige er kommet ud af ungdomsfængslet, med at finde en ny plejefamilie. Steff vælger at tage sagen i egen hånd, og byde Callie velkommen i deres eget hjem, som en midlertidig løsning. Callie er en pige med problemer, men hun kæmper for at hjælpe andre, selvom det ikke altid er indenfor loven. Callie er desperat efter at få hendes lillebror Jude, ud fra hans voldelige plejefamilie, hvor Callie tidligere selv har boet. Det lykkedes Callie med hjælp fra Steff og sønnen Brandon. Nu står Steff og Lena med et hus fyldt af 5 teenage børn, der alle har deres problemer at slås med.

Serien omhandler flere vigtige emner blandt andet: Stoffer, forbudt kærlighed, den første gang (sex), skoleskyderi, sygdomme, dødsfald, misforståelser, seksualitet, transkønnet, vold, jalousi, immigration og en masse andet.

Vigtigst af alt, så er det en kærlig og rummelig familie, der altid er der for hinanden. En sød serie med store emner, der gør den spændende. Serien er tilgængelig på Viaplay, hvor sidste sæson 5 lige er kommet ud. Jeg har allerede set serien 2 gange og er vild med den. Så den vil jeg selvfølgelig give min anbefaling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

September favoritter