Outfit #90 - Bordeaux

Halloween Tivoli 2018

I lørdags var jeg sammen med min veninde i Halloween Tivoli. Min veninde er lige flyttet til København og har ikke tidligere oplevet Halloween Tivoli eller generelt Tivoli udenfor sommer sæsonen. Vi fik hygge snakket, fik kaffe og is og set de mange græskar i Tivoli. Vejret var jo fantastisk. Det er vildt, at det faktisk er efterår, når vejret er så varmt. Jeg er vild med det.

Jeg synes, det er så skønt at en af mine bedste veninder er flyttet til København. Jeg mødte hende på efterskolen i Høng, hvor vi var i samme kontaktgruppe og skulle spise sammen hver dag. Nøj, hvor har vi hygget os mange gange og haft det sjovt. Nu ses vi igen tit, hvilket er skønt.

Efter Tivoli smuttede vi en tur ned ad Strøget, hvor jeg endnu en gang fik købt mig en bordeaux bluse, dog ikke den på billedet. Den får I at se på et andet tidspunkt.

Om aftenen var jeg til 18 års fødselsdag sammen med familien hos en ven af familien og søndag havde jeg selvfølgelig en heldags vagt i ONLY.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #90 - Bordeaux