Kun i dag: 15% på ALT hos ASOS

1 år hos ONLY

Den 27. oktober var det præcis et år siden jeg havde min første vagt i ONLY Herlev. Eller rettere sagt, 27. oktober 2017 havde jeg min allerførste arbejdsdag nogensinde. Okay, jeg havde bloggen og tjente lidt penge på den, men på bloggen bestemmer jeg selv indhold, min tid og rammerne. Så det gælder ikke helt på samme måde, synes jeg, selvom jeg også ser bloggen som mit andet job.

Mit år i ONLY har lært mig meget. I starten synes jeg det var vildt mærkeligt at skulle sige “hej og velkommen” til alle kunder. Nu er det en naturlig ting, man bare gør. Jeg er klart blevet mere udadvendt på den konto nu. Allerede på min anden vagt, var jeg ude og hjælpe i en anden butik – ONLY Østerbrogade. Jeg kan huske hvor mærkeligt jeg synes det var, at sende mig ud, med kun én dags erfaring til en anden butik, som jeg ikke kendte. Heldigvis lærer jeg hurtigt og er logisk tænkende. Efter en uge i ONLY,  havde jeg allerede min første lukke vagt og få dage efter åben vagt. Sjovt at tænke på alle de ting, jeg skulle kunne og huske.

På mit studie har vi kun undervisning 3 gange om ugen, så jeg har haft god tid til at arbejde, selvom der selvfølgelig også er hjemmeopgaver. Efter en måned hos ONLY bad jeg om flere timer og ekstra vagter. Derfor har jeg nu har stået i ONLY Herlev, Østerbrogade, Ballerup, Vanløse, Glostrup, Frederikssund, Vimmelskaftet (Strøget), Nørrebro og Lyngby op til flere gange.

Jeg har derfor lært super mange skønne kollager og kunder at kende. I nogle af butikkerne, har jeg været over en længere periode, hvilket har gjort, at jeg har fået meget ansvar i de forskellige butikker. Mange af kunderne, personalet i nærbutikkerne og centervagterne kender mig som Herlev-pigen eller nøglepigen, da jeg tit åbner og lukker i de forskellige butikker. Faktisk tror flere kunder at jeg arbejder i deres lokale butik, fordi jeg er der så tit eller har helt styr på hvor alle varer hænger. Jeg har bare et stort overblik og finder hurtigt ud af resten, hvis der er noget, jeg ikke lige kan.

ONLY har lært mig om ansvar både i forhold til butikken, men også for at oplære andre og have ansvaret over praktikanter og ungarbejder. Jeg finder det naturlig at være i den rolle, da jeg oftest har styr på tingene og lærer hurtigt. Jeg er blevet god til at snakke og hjælpe kunder og se deres behov. Som flere kunder har sagt til mig, “Tak for god kundeservice. Det er ikke alle, der er lige gode til det”. Det giver mig kun mere lyst, til at gå på arbejde.

Nu er der ikke længe til at jeg starter som praktikant hos SPORTMASTER og skal lære nye ting og udforske en virksomhed fra kontor siden. Jeg skal nemlig sidde i marketingsafdelingen, som en del af min uddannelse indenfor kommunikation og marketing. Jeg føler jeg har styr på en del i forhold til marketing gennem skolen og bloggen, så det bliver spændende.

Det altid sjovt at se tilbage på, hvad der er sket på bare et år. Måske du selv sidder på et nyt arbejde eller i det samme job, hvor du var været længe. Jeg kan bare godt lide at stoppe op og se, hvor langt jeg er kommet. Især nu, hvor jeg ikke ved, hvilken virksomhed jeg ender med at arbejde hos i forhåbentlig mange år, med mindre at jeg ender med at blive en sej selvstændig med egen virksomhed på et tidspunkt. Det er det sjove og skræmmende ved fremtiden. Ingen ved hvad den bringer.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun i dag: 15% på ALT hos ASOS