Gallakjoler til alle årgange

Se hvad jeg har købt

Måske er det lidt en kliché eller en blogger ting at købe et Gucci bælte. For efterhånden er der mange blogger, der har det på deres billeder. Jeg har længe været på udkig efter et Gucci bælte, men var i tvivl om hvilken størrelse, jeg skulle have og turde derfor ikke bare bestille det over nettet.

Da jeg i sommers var på ferie i New York, var jeg også på udkig efter et Gucci bælte. Jeg besøge flere Gucci butikker i håbet om en god pris på det ellers dyre bælte. Jeg oplevede dog, at flere af butikkerne var dyrere end herhjemme, så jeg måtte rejse hjem uden et bælte.

Hvis man tror, man bare kan købe et Gucci bælte i København, så bliver man hurtigt klogere, for man skal vente længe. Da jeg var inde i Gucci’s butik på Strøget, havde de venteliste på deres sorte klassiske bælte med dobbelt G i guld til 2.200 kr. eller 350 dollars, som det koster på nettet. Ventelisten er helt frem til maj måned, selvom de modtager flere bælter om ugen. Efterspørgslen er stor, så måske er ventelisten endnu længere nu? Når man så er nummer 1 på ventelisten, så har man 24 timer til at hente bæltet i butikken, ellers går det videre til den næste på ventelisten. Det var den besked ekspedienten gav til os fire, der stod i butikken for at købe et Gucci bælte. Så langt rækker min tålmodighed ikke, så jeg fik hjælp til at finde min størrelse, så jeg selv kunne bestille bæltet. 

Jeg har bestilt mit Gucci bælte over Guccis egen hjemmeside. De har tit udsolgt i størrelse 70 og 75 cm.,  men ellers har de flere størrelser hjemme. Så er det bare med at holde øje på deres hjemmeside. Jeg har mit bælte i størrelse 75 cm. og kunne faktisk godt have gået en størrelse ned, men jeg vil også gerne kunne bruge det, hvis jeg en dag skulle tage lidt på, da jeg ikke er særlig stor om livet pt.

Jeg håber det kan hjælpe lidt, hvis I overvejer at købe et Gucci bælte.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallakjoler til alle årgange