Outfit #95 - Denim perle jakke

Gaver til ham #2

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 1213 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18


Læs også: Gaver til hende

Nu hvor jeg har lavet et indlæg med gaver til hende, så kommer der også et med gaver til ham. For vi kender alle mindst én, der er svær at finde gave til. Om det så er bror, far, en bedsteforældre, fætter, onkel eller en ven, så kan det være svært. Jeg har samlet nogle gaveidéer, som de fleste drenge/mænd vil blive glade for. Der er lidt til enhver smag, alt efter interesse. Jeg håber I kan få inspiration til den perfekte gave. Skriv endelig, hvis I har andre gode idéer. Så kan vi inspirere hinanden, og det evt. komme med i næste års gaveidéer til ham eller hende?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #95 - Denim perle jakke