Gaver til ham #2

Serie anbefaling: Good Girls

Hvad gør man, når man akut står og mangler penge? Man røver da det lokale supermarked…

Serien Good Girls handler om vennerne Beth, Ruby og Annie, der i et forsøg på at undgå en personlig og økonomisk ruin, beslutter sig for at gå sammen og røve det lokale supermarked, hvor Annie arbejder. Herefter bruger de størstedelen af pengene, men kommer dog hurtigt i problemer, da en bande dukker op og kræver hver en seddel pigerne har røvet. I desperation forsøger pigerne at sælge varerne igen, men kan nu kun få en brøkdel af det, de har betalt for dem.

Hvad gør man så, for at skaffe hurtige penge? Man hjælper da banden, med at gøre dem tjenester, der er mere ulovlige end at røve et supermarked… Efter pigerne har hjulpet banden med penge og set deres måde at tjene nemme og hurtige penge på, så beslutter pigerne sig for at gå ind i branchen og siger deres almindelige job op og starter som “hemmelig shopper”. Det skal du se serien for at forstå, så jeg vil ikke afsløre resten. Serien er på Netflix, hvor sæson 1 er ude!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaver til ham #2