En hyggelig juleidé

Jul i Tivoli / København

Har du været i Jule Tivoli endnu? Hvis ikke, så burde du. Der er nemlig så fint på denne årstid med alle juletræerne, lys og små boder. Jeg var i jule Tivoli i torsdags på Luciadag. Dog ikke for at se Luciaoptoget, for vi havde bestemt os for at se Lucia til vands i år. Min mor og jeg var også i Tivoli sidste år den 13. december, men da vi ville se Luciaoptoget, gik børnene så hurtigt, at vi dårlig nåede at se dem, så det sprang vi over i år. Derfor gik vi en hyggelig tur rundt i Tivoli, for senere at gå ned til Højbro Plads for at se Luciaoptog i kajak gennem Københavns kanaler. Der deltager mere end 300 flot pyntede kajakker. Det er så fint at se og opleve. (Tekst fortsætter længere nede)

I København er der mange forskellige ting, man kan opleve i julen. Blandt andet er der flere julemarkeder på Strøget, i Nyhavn og i Tivoli. Der er også flere juleudstillinger i butiksvinduer fx Royal Copenhagen, La Glace og Bering House of Flowers. Hotel d’Angleterre kan også noget med deres facade på denne årstid. De gør et stort nummer ud af det, så kig endelig forbi og se deres store julekalender. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyggelig juleidé