Juleferie og julehygge

En julehilsen og glædelig jul


Jeg vil bare lige hurtigt tjekke ind på bloggen og skrive rigtig glædelig jul til jer. Det gik op for mig. at jeg slet ikke har fået skrevet det endnu.

Weekenden er blevet brugt på en masse julehygge som at bage småkager, lave marcipankonfekt, og havregrynskugler. Jeg var i går ude og juleshoppe de sidste julegaver, nok mere som ekstra gaver, da jeg for længst har købt alle gaver. Jeg nåede også at finde lidt til mig selv, da flere butikker,  var startet udsalg. Jeg føler der er en rød tråd gennem alle mine seneste køb – glimmer.

Vi fik også kørt ud med flere gaver og buketter med fine jule blomster. Jeg fik købt min aftensmad, som hvert år består af sushi juleaften. Jeg bliver aldrig vild med julemad, hverken mad eller de søde smager. Juletræet blev også pyntet i går aftes med Pretty Women i baggrunden i tv’et.

Det var en kort opdatering herfra. Nu jeg vil smutte ud i køkkenet og hygge om vores gæster. I er velkommen til at følge med på min Instagram, hvor jeg vil opdatere min story i løbet af dagen. Følg mig her:@simonedamsfeld

Glædelig Jul ♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleferie og julehygge