Ting jeg glæder mig til i 2019

Mine mest læste indlæg i 2018

Så er det blevet tid, til at kigge tilbage på mine mest læste indlæg i 2018. Nogen gange bliver jeg lidt overrasket over hvilke indlæg, der  hitter mest og andre gange, giver det god mening. Jeg har lavet en top 10 over mine mest læste indlæg i 2018.

Læs også: Mine mest læste indlæg i 2017

  1. Det allermest læste indlæg i 2018 var min top 5 over danske bloggere. Her skrev jeg, hvilke bloggere jeg selv følger, og det var I vist lidt nysgerrige omkring. Måske du også selv følger dem?
  2. I slutningen af sommeren 2017 udgav jeg et indlæg om den populære slå-om kjole. Hvis du husker tilbage, så var slå-om kjoler vildt populære. I 2018 var I også ret vilde med det indlæg, selvom det var af ældre dato.
  3. Det med at finde den helt rigtige studenterkjole, det kan være svært. Måske er det derfor mit indlæg med studenterkjoler (300 kr.) ligger så højt på listen. Indlægget er også fra 2017, men blev også læst en del i 2018. Måske jeg skal starte i bedre tid, så I får mere tid til at finde de nyeste kjoler hurtigere?
  4. Noget af det sværeste ved juletid, fødselsdage og andre store begivenheder, er gaver. Hvad giver man lige til hende, der har alt og ikke ønsker sig noget? I december lavede jeg en oversigt med idéer til gaver til hende. Den var i ret glade for, og så holder den jo året rundt.
  5. Tilbage i 2014 rejste vi til Californien. Jeg lavede i sommers en guide til Californien. Den blev ret populær.
  6. I januar måned sidste år udgav jeg et indlæg med 10 tanker om KEA 1. semester, på den ene side var det nyt og spændende og på den anden, slet ikke som jeg havde forventet.
  7. Vi nupper lige en studenterkjoler (over 300 kr) mere. Denne er fra 2018 og bekræfter bare, at det er godt med inspiration til studenterkjoler.
  8. Indlæg om Day tasker har hittet hvert år. I år var det Day #3, der var et hit. De Day tasker går bare aldrig af mode. Måske det snart er tid til et nyt indlæg?
  9. Endnu engang så ligger gaver til hende på listen. Dette indlæg er fra 2017, så ligesom I læste udgaven fra 2018, læste I også 2017. De er faktisk ret forskellige, så det giver god mening.
  10. Sidst men ikke mindst, så er maj favoritter også et hit. Jeg laver hver måned, “månedens favoritter” og her er det maj måned, der topper. Det hænger fint sammen med, at der generelt var rigtig mange læsere over sommeren. Faktisk blev juni 2018 den anden mest læste måned til dato.

Læs også: Mine mest læste indlæg i 2016

Du er velkommen til at skrive en kommentar, med hvilke indlæg du bedst kan lide, eller hvad du vil læse mere af her på bloggen. Jeg bliver altid glad, for at høre jeres mening.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg glæder mig til i 2019