Et tip til SPORTMASTERs store udsalg

Serie anbefaling: YOU

Er du vild med at se Gossip Girl og Pretty Little Liars? Så vil du helt sikkert kunne lide serien YOU.

Serien handler om Joe Goldberg, der er forelsket i Guinevere Beck. Joe vil gøre alt for at få Beck til at se, at han er ‘the one’, koste hvad det vil. Efter Joes første møde med Beck, går kampen igang med at finde ud af alt om hende. Han vil beskytte hende fra hemmelighedsfulde veninder og udnyttende flirts.

Serien sætter fokus på al den information, der ligger om os online på nettet. Og hvor nemt det er, at finde ud af en masse om folk via de sociale medier.

Joe er en rigtig stalker og gør alt, hvad der står i hans magt for at ‘hjælpe’ Beck med hendes svære beslutninger. Men ved Beck egentlig hvem Joe i virkeligheden er? Og hvad hans baggrund er?

Serien er på ingen måde en sød suppe serie, og der er en grund til at aldersgrænsen er på 16 år. Jeg synes dog også, at det er en serie, som sætter fokus på, hvad man deler på de sociale medier, og det kan man godt lære noget af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tip til SPORTMASTERs store udsalg