Serie anbefaling: YOU

Sidste dag i praktik hos SPORTMASTER

Så kom dagen, hvor jeg havde min sidste dag i praktik hos SPORTMASTER. Jeg synes, det er vildt at tænke på, at der allerede er gået 10 uger siden jeg startede.

Læs også: Min første uge i SPORTMASTER

Når jeg tænker tilbage på min tid i SPORTMASTERs marketingsafdeling i deres hovedkontor i Ballerup, så har jeg virkelig fået lov at lave mange forskellige opgaver, såsom:

  • Sætte deeplinks på SPORTMASTERs online Black Friday katalog.
  • Opsætte bestillings kataloger for sportsklubber.
  • Lave hyldeforekanter på alle varer i butikker…
  • Lave annoncer til lokalaviser/blade.
  • Oversætte tekster til artikler online.
  • Hente produkter til SPORTMASTERs adventkonkurrence.
  • Opdatere SPORTMASTERs hjemmeside for mindre rettelser (tekst, billeder, nye produkter og fejl).
  • Stået for ALLE SPORTMASTERs mails de seneste 2 måneder.

Det jeg har brugt mest tid på og lært meget af, er e-mail marketing. Jeg har de sidste 2 måneder stået for alle SPORTMASTERs mails. Det vil sige, at jeg har fundet på indholdet i form af brands, produkter, kategorier, banner, opsætning osv. Man bliver faktisk ret overrasket over, hvor mange mails SPORTMASTER sender ud, når man sidder og laver dem selv.

Den seneste uge er der kommet en ny fast ansat, der skal tage over på mail fronten, så der har vi været to om arbejdet. Ham har jeg hjulpet med at lære SPORTMASTERs programmer og metoder. Lidt mærkeligt at skulle give noget videre, som man har siddet med så længe og arbejdet på. Men sådan er virkeligheden og jeg skal tilbage på studiet til 4. og sidste semester.

MEN…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: YOU