Januar favoritter

Tilbage på skolebænken og status over 3. semester

I dag havde jeg første skoledag på 4. og sidste semester på mit studie designteknolog i marketing og kommunikation design. Jeg har været i praktik i SPORTMASTER i størstedelen af 3. semester, så jeg har faktisk ikke været i skole i 3 måneder! Jeg var ret spændt på hvordan dagen i dag skulle forløbe, for jeg må ærlig erkende, at KEA ikke er mit yndlingssted. Jeg mødte op med ny positiv energi på KEA, men måtte hurtigt erkende, at intet har ændret sig på det sociale plan. Min første skoledag på 4. semester har igen været som en kæmpe mavepuster. Jeg husker pt mig selv på, at der kun er 10 uger til læseferien.

Læs også: 10 tanker om KEA – 1. semester

I dag har jeg tilmed sendt min ansøgning til den linje, som jeg vil tage som top-up. Jeg vil nemlig gerne læse en bachelor i brand og business design, som er en udvidelse af den linje, som  jeg læser nu. Derfor tager den uddannelse “kun” 1,5 år ekstra. Den eneste ulempe er, at uddannelsen også er på KEA. Jeg håber at komme i en klasse, der er bedre til at samarbejde på tværs og ikke efterlader nogle få alene. Uanset hvordan det kommer til at gå, så vil jeg ikke lade det stoppe mig i at få den uddannelse, jeg gerne vil have. Så jeg håber på det bedste.

Læs også: 12 tanker efter studiestart

Status over 3. semester

Efter mit klasseskift i starten af 3.semester blev min hverdag lidt nemmere. Undervisningen var brugbar og mere spændende i forhold til det, jeg gerne vil arbejde med i fremtiden. Vi skulle arbejde i grupper om en case om Røde Kors. Egentlig gik det fint. På KEA arbejder man altid i store grupper, hvilket man vender sig til. Vi fik afleveret en okay gruppeopgave, og jeg fik en god karakter, da jeg var til eksamen i min individuelle del af opgaven.

Læs også: Min anderledes studiestart på 3. semester

Som en del af 3.semester på KEA skal man i praktik. Jeg var lidt skeptisk over praktikdelen, fordi det er 37 timers praktik om ugen, så det er svært at få tid til at arbejde ved siden af. Normalt er jeg vant til at arbejde 2 hverdage om ugen, fordi der kun er 3 studiedage om ugen på skolen. Praktikforløbet er også ulønnet, men man får dog stadigvæk su, selvom den er begrænset som hjemmeboende. Heldigvis var praktikforløbet hos SPORTMASTER både lærerigt og sjovt. Jeg kom ret hurtigt ind i arbejdsgangene og fik hurtigt mine egne ansvarsområder og følte mig værdsat. Jeg er efterfølgende blevet ansat i deres marketings team, hvor jeg er to gange om ugen.

Jeg synes indtil videre at 3.semester har været det bedste og mest brugbare semester på KEA og jeg håber også 4. semester ender med at blive godt.

Læs også: Sidste dag i praktik hos SPORTMASTER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar favoritter