Så mange km fik jeg løbet i 2018

Jeg har tilmeldt mig Royal Run

Hvis I har læst mit indlæg om så mange km fik jeg løbet i 2018, så ved I også at 2018 ikke var mit løbe år. Det vil jeg lave om på i år. Indtil til videre har jeg allerede løbet 1/4 af det, jeg sammenlagt løb i hele 2018. I år har jeg sat mig nogle mål for min træning, ikke fordi jeg vil tabe mig, men fordi jeg synes det er befriende at løbe og komme i god form. I år har jeg tilmeldt mig Royal Run den 10. juni i København/Frederiksberg, hvor jeg skal løbe 10 km. Jeg har flere gange før løbet 10 km løb, og mit mål til Royal Run er at slå min rekord på 53 min og 26 sek. Stort set alle mine fætre og kusiner har også tilmeldt sig løbet, så det kunne være sjovt at komme over målstregen før dem.

I sidste uge, efter næsten 11 timers arbejde i høje støvler, valgte jeg at løbe 10 km, da jeg kom hjem om aftenen, så jeg ved at jeg sagtens kan løbe 10 km. Nu er det bare at arbejde på tiden.

Skal I også løbe Royal Run og hvad er jeres mål for dagen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så mange km fik jeg løbet i 2018