Designteknolog optagelsesprøven og mine bedste råd

Mine favoritter fra SPORTMASTER + 25% på ALT

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Har I set SPORTMASTER kører 25% på alt hele weekenden? De har en masse lækkert sportstøj og fede mærker som Nike og Adidas. Jeg kigger dagligt på SPORTMASTERs hjemmeside, da der hele tiden kommer nye ting hjem. Jeg har fundet disse 9 styles, som er mine favoritter. Især de lyserøde Nike løbesko og den lyserøde Nike træningsbluse er i mit søgelys. Kunne godt bruge en ekstra bluse og et par nye løbesko, også synes jeg de er mega fede og pæne.

De hvide lacoste sneakers er også mega fede. Det er et brand der er ret in igen. De kunne være flotte til en lang kjole eller et par jeans. De fås også i flere farver i herre modellen, så det kunne være en fin gaveidé.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designteknolog optagelsesprøven og mine bedste råd