Få 21% på parfumer

Marts favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Marts måneds favoritter har budt på knapper i toppe, kjoler, bukser og nederdele. Har I lagt mærke til det i butikkerne? Synes lige pludselig at der er kommet knapper i alt tøj. Ikke helt en trend, jeg er begyndt at følge udover de ting, der normalt er knapper i. Er I med på knappe trenden?

I hvert fald er disse bukser med endnu engang, da de er virkelig fede og stadig ret så populære. Det ser vi i butikken (ONLY) ved at vi hele tiden får flere af disse slags bukser hjem, da kunderne river dem ned af hylderne. Jeg må også indrømme, at de sidder godt og er super behagelige.

Håber I får en sjov dag med 1. april. Har I planer om at snyde folk og drille dem lidt med en aprilsnar?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 21% på parfumer