Marts favoritter

Bloggen fylder 4 år!

Endnu et år er gået og i dag fylder bloggen 4 år. Dette er indlæg nummer 533 i rækken, hvilket er vildt at tænke på.

I dag skal jeg ud på Lyngby handelsgymnasium og holde oplæg omkring det at starte en blog og få inspiration til at skrive indlæg. Efter 4 år med bloggen og 1,5 år med min tidligere Facebook-side/blog, så har jeg efterhånden en del år på bagen i forhold til at blogge. Jeg synes det er fedt, når I skriver til mig om emner, I er interesseret i og gerne vil læse mere om, og når I finder inspiration i mine indlæg, til jeres næste køb. Jeg har også oplevet, at flere har skrevet til mig i forhold til skoleopgaver og samarbejdsopgaver. I mine øjne er jeg jo bare Simone Damsfeld, en almindelig pige på 21 år, der lever et ret normalt liv med studie, job, familie og venner. Det at være blogger og dermed lidt en offentlig person, det glemmer jeg ofte, indtil jeg åbner min blog eller mail og I faktisk har skrevet til mig angående noget med bloggen. Jeg synes, det er så mega fedt og motiverende.

Det at være blogger kan være ret svært, når det gælder om at finde på nye og spændende indlæg, som I skal læse og synes er fede. Det er svært at ramme plet hver gang. Jeg følger også løbende med i mine følger tal, og så længe de stadigvæk går fremad og I hænger ved, så synes jeg, det er sjovt at blogge.

Forhåbentligt sker der en masse spændende ting i det næste års tid, så bloggen fortsat vil udvikle sig. Jeg vil bare takke jer, der læser med og synes min blog er spændende. I er altid velkommen til at skrive en mail eller en kommentar om emner, I gerne vil læse mere om her på bloggen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marts favoritter