Bloggen fylder 4 år!

Slutspurt på KEA

Nu er der ikke længe til, at jeg er færdig på KEA og færdiguddannet designteknolog i marketing og kommunikation design. Det er ret vildt at tiden er gået så hurtigt.

Efter min praktik sluttede i januar, har jeg arbejdet på en opgave med min studiegruppe, og jeg var til eksamen i opgaven for 2 uger siden.

Lige nu har jeg valgfaget Cross Channel som varer 3 uger. Her er studerende fra flere klasser sat sammen, ud fra hvad man havde ønsket af valgfag. På tirsdag afleverer vi vores opgave, som jeg skal til eksamen i på torsdag, herefter er jeg færdig med undervisning på KEA. Vildt ikk?

Jeg er dog ikke helt færdig, da jeg stadig mangler min store hovedopgave, som er sidste del af 4. semester på KEA. Her skal man i samarbejde med en virksomhed lave en problemformulering til opgaven, der skal besvares skriftligt på 24 sider og afsluttes med en times lang eksamen. Jeg har selvfølgelig valgt SPORTMASTER, da jeg arbejder der og har nem adgang til empiri indsamling og kan drøfte opgaven undervejs. Jeg synes, det er fedt at skrive opgave om en virksomhed, som man interesserer sig for og hvor man kan skrive en masse.

I påsken har jeg også lige en optagelsesprøve til top up bacheloren i Brand Design, som jeg gerne vil ind på. Så der er nok at lave, før sommerferien kalder.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen fylder 4 år!