Påske i Tivoli

Mine planer i påsken

Så blev det også min tur til at holde påskeferie. Jeg har været på arbejde i SPORTMASTER, hvor jeg har fået flere opgaver og mere ansvar og derfor er gået op i arbejdstid, da jeg snart er færdig med mit studie. Jeg gik på læseferie i torsdags, hvor jeg var til eksamen, og skal nu i gang med at skrive min hovedopgave.

Men for lige at holde påsketemaet, så får I lige mine planer for påsken:

  • Jeg skal en tur i sommerhus og holde påskefrokost med familien. Vejret tegner godt og jeg glæder mig til at komme derop og starte sommerhus sæsonen op. Det er også nogen tid siden, jeg har set mine kusiner og fætre, så dem glæder jeg mig til at se.

 

  • Jeg er også i gang med min optagelsesprøve til Brand Design linjen på KEA, som jeg gerne vil ind på efter sommerferien. Den skal afleveres lige efter påske, og tager lang tid at lave. Jeg tror jeg har regnet mig frem til, at den nok bliver 15 sider lang, så der er et stykke vej endnu. Lige pt er jeg på side 11 og er kommet til den mest omfattende del i opgaven.

 

  • Jeg slipper heller ikke for at arbejde i påsken, da jeg pt. har fået  ansvar for at styre de sociale medier for SPORTMASTER og de holder ikke ferie.

 

  • Jeg træner normalt 3 gange om ugen, og jeg skal selvfølgelig også træne i påsken. Man skal jo nødigt komme ud af form, haha.

 

  • Nu hvor reality programmerne holder pause, er jeg startet på at se Game of Thrones igen. Sidst jeg så Game of Thrones nåede jeg til sæson 3, så jeg er begyndt på sæson 3 og er allerede et par afsnit inde i sæsonen. Ved godt at der er et stykke vej til afsnit 8 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske i Tivoli