Outfit #101 - Den grønne kjole

Netværkshygge med Bloggers Delight

Jeg har ventet lidt med at skrive om Bloggers Delight netværkshygge, som blev afholdt sidst i april måned, da jeg har ventet på billederne fra arrangementet. Vi har omkring 40 deltagere, hvoraf vi var 4 fra platformen Looklab, som jeg er en del af. Det er altid mega hyggeligt at ses med de andre piger og samtidig få sat ansigt på nogle af de nytilkommende blogger.

Det var et rigtig fint arrangement, som blev holdt på Bistro Central i København. Vi fik de lækreste drinks fra Lillet – hele 4 forskellige og dobbelt op på nogle af dem. Der var også nogle små lækre retter, som  vi skulle smage fra Bistro Centrals menukort.

Til arrangementet havde Bloggers Delight arrangeret nogle fælles lege, hvor man enten skulle svare på et spørgsmål eller få en udfordring. Min gruppe valgte spørgsmålet, hvor jeg kom på en anden plads og vandt et gavekort til restauranten, vi spiste på – Bistro Central. Vildt lækkert.

Kan I finde mig på billederne? Jeg er iført en grøn kjole, som I måske har set fra mine tidligere indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #101 - Den grønne kjole