Shop badetøj til sommerferien

Færdiguddannet Designteknolog

Så kom dagen endelig hvor jeg kan kalde mig færdiguddannet Designteknolog i Marketing & Communication Design. De første fra min klasse blev allerede færdige fredag i sidste uge, men jeg var først oppe i dag, som den sidste kl. 14.40 til eksamen, der varede en time. Helt sidst var jeg dog ikke, da de allersidste skal op i morgen.

Nu er jeg færdiguddannet og skal bruge sommeren på ferie, arbejde og mit nye kapitel – nemlig at flytte hjemmefra i min nye lejlighed. Indtil videre ved jeg ikke hvad fremtiden bringer efter sommerferien. Det vidste jeg heller ikke, da jeg blev student for 2 år siden. Dengang søgte jeg elevplads som indkøbselev i et tøjfirma, og var med i det sidste kapløb, men fik det ikke. I dag tænker jeg, det nok var meget godt, at jeg ikke fik jobbet, da det primært er marketing, som jeg interesserer mig for. Heldigvis havde jeg også søgt ind på uddannelsen som Designteknolog, som jeg jo blev optaget på, og har været i gang med de sidste par år.

Jeg har lavet optagelsesprøve til top-up bacheloren i Brand Design på Kea med start efter sommerferien. Den håber jeg selvfølgelig at komme ind på, da jeg så er bachelor uddannet efter kun 1,5 år mere på skolebænken, hvilket jeg gerne vil have overstået. Ved siden af kan jeg så forhåbentlig beholde mit arbejde i SPORTMASTER eller ONLY. Det kommer lidt an på, hvor travlt jeg får med studiet.

Der er desværre ret få studiepladser, så hvis jeg ikke kommer ind på studiet, så finder jeg mig et fuldtidsarbejde i et år og prøver at søge uddannelsen som Brand Design igen året efter, med mindre mit fuldtidsarbejde kan tilbyde mig noget mere, eller jeg bare er helt vild med stedet. Hvad der sker med jobbet i SPORTMASTER og ONLY har jeg ikke besluttet, det kunne også være, der var nogle spændende muligheder der. Igen, det er svært at sige, når man ikke ved, om man kommer ind på studiet. Jeg er i hvert fald ikke så bekymret, da jeg ved jeg er dygtig til mange ting og nu har mit bevis på det.

Til aften er jeg blevet fejret med sushi, bobler, blomster og gaver.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop badetøj til sommerferien