Mine sommerferie planer

Studentergilde for brormand

I går var en stor dag i min familie. Efter 3 år på handelsgymnasium blev min lillebror færdig med hans HHX, og kan nu kalde sig student. Han klarede sig rigtig godt og afsluttede med et 10-tal i huen. SÅ FLOT af ham.

Læs også: Student 2017 (da jeg blev student)

Om aftenen havde vi inviteret gæster til studentergilde, hvor den blandt andet stod på grillmad. Vejret var helt fantastisk og vi kunne sidde udenfor hele aftenen. Aftenen før havde min mor og jeg været i køkkenet for at lave lagkager. Jeg synes faktisk det blev en rigtig fin studenterkage med de sjove huer. Den smagte også vildt godt, da den var med mandelbunde, jordbær og hvid chokolade og marcipan. Den anden kage ved siden af var med rabarber, jordbær, kagecreme og toppet med flødeskum, jordbær og chokolade. Begge kager var lækre og sommerlige.

Jeg var så heldig også at få lidt blomster og gaver. Jeg blev nemlig færdiguddannet Designteknolog i torsdags. Så på under en uge blev både min bror og jeg færdig med vores uddannelser.

Læs også: Færdiguddannet Designteknolog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sommerferie planer