Se hvad jeg har købt til mit køkken

Outfit #103 – Den blå Athena kjole

Kjole


Sommerens store hit af en kjole – Athena kjolen. Jeg købt min kjole, da min bror blev HHX-student og skulle køre studentervognskørsel. I butikken (ONLY) fik vi først kjolen i et andet print og derefter kjolen i ovenstående print, men i en lang model i sort og gul. Da jeg så, vi havde fået den blå kjole i butikken, måtte jeg eje den. Jeg har faktisk købt en mere i en anden farve. Den må I vente med at se. Kjolen er endelig hjemme på deres website, så nu kan I købe kjolen på nettet. Jeg har min kjole i en størrelse 36 – den kan godt være lidt lille over ryggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg har købt til mit køkken