Outfit #103 - Den blå Athena kjole

En uge i sommerhus

Der gik der lige en uge i sommerhus. Tiden går så mega hurtigt for tiden, at jeg næsten ikke kan følge med.

Uge 27 stod på sommerhus i Gilleleje, som jeg altid er i sommerferien. I år var det bare min mor og jeg, da min far ikke havde fri og min bror hellere ville være hjemme. Vi tog derop om tirsdagen, da vi blandt andet brugte mandagen på at se på møbler til min kommende lejlighed, og jeg fik bestilt min sofa. Hele ugen var meget blæsende og regnfuld – på nær om fredagen.

Vi var nede på havnen og spise frokost og som altid spiser vi en masse fisk. Gilleleje er jo en rigtig fiskerby, med sjællands største fiskeri havn, så der er mange fiskekuttere i havnen. Vi besøgte også byens gallerier, byens butikker og fik skudt nogle billeder her til bloggen både i byen, ved havnen og på stranden. Og selvfølgelig fik jeg også shoppet lidt til lejligheden i den lokale Imerco.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #103 - Den blå Athena kjole