Jeg har fået nøglerne til min lejlighed

Outfit #107 – hvid blonde bluse

Et rigtig Simone outfit må være dette. En fin nederdel, en god fin blonde bluse og min lyserøde fløjlsjakke. Det fungerer både godt til hverdag, til fødselsdage og andre arrangementer. Jeg elsker at gå klædt, som om jeg skal noget. Helt almindeligt hjemme hverdagstøj går jeg sjældent i, selvom det ofte  er nemmest og også meget behageligt. Jeg føler jeg bare bedst tilpas i outifts som dette.

Til efteråret/vinter tager jeg bare et par strømpebukser på indenunder og en varm strik eller cardigan udover, så holder outfittet stadig. Når man har sine tøjfavoritter, så gælder det om at tilpasse dem til årstiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået nøglerne til min lejlighed