Før og efter billeder af min lejlighed

Outfit #110 – Blomstret kjole

En af mine favorit kjoler, er denne fine blomstret kjole. Kjolen er dejlig til lette sommerdage, hvor solen ikke ligefrem bager ned. Ellers er jeg begyndt at bruge den med et par strømpebukser indenunder. Her til efteråret er det lækkert kjolen var lange ærmer og man let kan tage en top på indenunder. Kjolen er fra ONLY, og kan findes i nogle butikker, hvis man er heldig. Super fin og behagelig kjole til sommeren.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før og efter billeder af min lejlighed