Outfit #111 - Grønne kjole

Anden uge i Malaga #4 – Cómpeta

Læs også: Første uge i Malaga #1 – FerielejlighedenFørste uge i Malaga #2 – Gibraltar og Caminito del Rey | Første uge i Malaga #3 – Hyggelige byer omkring Malaga

Feriehuset

I den anden uge af vores ferie i Malaga boede vi oppe i bjergene i en lille by, der hedder Cómpeta. Vi havde lejet et hus med den skønneste udsigt over bjergene, med egen pool og med flere terrasser med flot udsigt. Man kunne gå ned til Cómpeta by på ca. 20 minutter af en meget stejl vej – på appen “sundhed” svarede det til at man gik 25 etager ned, så masser af motion og samme vej op igen!

Cómpeta

Cómpeta er en af de hyggelige hvide landsbyer, og byens samlingspunkt er det hyggelige torv, Plaza Almijara, hvor man blandt andet finder den fine kirke og et større udvalg af restauranter, hvor der altid sidder mennesker på torvet og spiser eller får noget koldt at drikke. Bedste café i byen er iscaféen, der laver hjemmelavet is og har nye is varianter hver dag. Virkelig lækkert. Vi var i Cómpeta på dagen for deres årlige vin-festival. Det er en stor dag for de lokale, hvor der er fest i gaderne og vinsmagning og boder mange steder i byen. Om aftenen var der kåring af årets bedste vingård. Det blev fejret med at stort show med flamingodans og lange taler. Og her mener jeg ekstrem laaaaaange taler fra alle generationer. Vi kom lidt før showet skulle starte, fordi vi gerne ville høre musikken og se flamingodansen. Efter 1,5 time var de stadig kun nået til præmieoverrækkelse og taler…., så vi gav op og gik hjem. Det var vi ikke ene om, men ingen tvivl om, at det en stor lokal begivenhed. Da vi efter ca. 20 minutter endelig var tilbage i vores hus oppe på bjerget, gik der yderligere 20 minutter før vi kunne høre at flamingodansen var startet. Tid er noget man skal tage med et gram salt i Cómpeta!

Malaga

På køreturen fra Benalámdena til Cómpeta gjorde vi stop i Malaga centrum for at gå en tur i centrum af byen. Vi gik lidt rundt på strøget og kom også forbi den flotte katedral og borg. I det store food marked fik vi købt lækre frugter og grønsager – og selvfølgelig deres gode sarrano skinke. Mere nåede vi ikke i Malaga, for det blev simpelthen for varmt at gå rundt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #111 - Grønne kjole