Første glimt af min lejlighed: Posters

Outfit #112 – efterår

Sko | Bukser| Bluse (find i butik) | Jakke


Så kom vi ind i uge 42 – hvor mange har efterårsferie. Måske du også har ferie?
Jeg holder ikke ferie, da jeg skal på arbejde alle dage inklusiv i weekenden. I SPORTMASTER holder mange nemlig ferie, og derfor ligger der lidt ekstra opgaver på mit bord i denne uge. Det samme gælder ONLY, hvor vi denne uge har torv, hvor vi sælger tøj til ekstra gode priser. Denne gang har vi rigtig meget forskelligt tøj, hvilket gør der er ekstra travlt. Vi har selvfølgelig også butikken, som vi også skal passe, og hvor vi hele tiden får nyt tøj. Jer som kender mig, ved at jeg elsker at have travlt på arbejdet, så sker der nemlig noget spændende, synes jeg.

Dette sæt er sammensat af styles i butikken. Jakken er en fløjs jakke – perfekt til efteråret i en sød farve. Jeg køber stort set aldrig sorte jakker, da jeg bedst kan lide farver på mit overtøj. Min bluse er fuld af glimmer, selvom det måske er lidt svært at se, men den hvide stribe er hvid med guldglimmer og den sorte stribe er med sort glimmer. Jeg elsker når der sker lidt ekstra på bluser. Ud af mine 110 outfit indlæg her på bloggen, så er det første gang jeg har et par jeans på, der ikke er sorte eller grå. Det er nemlig første gang, jeg har haft nogle gode blå jeans. I ONLY fik vi disse jeans hjem, lidt store i størrelsen, så jeg passer dem i en størrelse XXS, men de sidder bare godt, der er god stræk så man kan bevæge sig i dem. Endelig topper jeg lige sættet med mine nye sneaks fra Nike, købt i SPORTMASTER. Kom ikke og sig, at jeg ikke støtter op om mine arbejdspladser rent outfit mæssigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første glimt af min lejlighed: Posters