Dette bør du vide hvis du overvejer KEA

Bliv den bedste på vejen til Halloween

I aften er det rigtig Halloween, og mange børn går rundt dør til dør og beder om “slik eller ballade”. De sidste par år da jeg boede hjemme hos mine forældre er der kun kommet flere børn forbi på Halloween aften. Sidste år havde vi mellem 30-35 børn forbi. Det synes jeg faktisk er ret mange, især fordi de alle forventer slik eller lidt penge.

Hos mine forældre har vi de sidste par år lavet disse skelet hænder af popcorn. De er et kæmpe hit for både børnene og deres forældre. Vi høre ofte forældre i baggrunden sige “ej, en sjovt idé. Det må vi også gøre til næste år”. Haha, ja, bare tag min idé. Børnene kommentarer også hurtigt på dem, da det er en andreledes idé og hvem kan ikke lige popcorn? Sidste år havde jeg lavet 20 hænder klar, men endte med at blive sendt i Netto for at købe flere popcorn, da der blev ved med at komme børn.

Hvis I vil bruge idéen, så køb en masse æsker popcorn, tror vi endte med at bruge 6-8 æsker med 3 pakker i hver. Der går nemlig ret mange popcorn til, dog er de ret billige. Handsker kan du enten købe eller “tag” i frugt og grønt/ bager afdelingen i din lokale supermarked. Så er det ellers bare at poppe popcornene, lige lade dem kolde af, også putte dem ned i handskerne og binde en snor omkring. Det er i hvert fald en sjovt Halloween ting, der gør din og børnenes dag lidt mere sjov og uhyggelig.

Vi endte med at have besøg af 75 børn i år på en aften. Vi kom hurtigt til at mangle popcorn og det slik vi ellers havde derhjemme, blev også givet ud. Vi havde ingen idé om at der skulle komme så mange børn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette bør du vide hvis du overvejer KEA