Se mit køkken

2 år hos ONLY

Den 27. oktober var det præcis to år siden jeg startede med at arbejde i ONLY og havde min første vagt i butikken i Herlev.

Nu er der gået to år og det er ret vildt at tænke på, hvad der er sket siden sidste år, hvor jeg skrev om mit første år hos ONLY. For selvom butikken ligner sig selv, så er der ikke længe til, at vi skal sige farvel til butikken på dens nuværende placering i Herlev centeret. For at gøre det kort, så lukker butikken ikke, og jeg skal stadig arbejde i ONLY Herlev. Centeret skal i gang med en kæmpe ombygning, og stort set alle butikker, der har valgt at blive i byggeperioden, får nye placeringer. ONLY rykker butikken nedenunder med indgang fra gågaden, hvor flere andre butikker allerede er rykket ned.

Jeg er spændt på at se vores nye lokale og hvordan den nye butik bliver. Jeg håber kunderne tager godt i mod butikken og at vi selvfølgelig får endnu flere kunder, da butikken kommer til at ligge mere synligt. Hele butik lukningen og flytningen ligger desværre midt i Black Friday weekenden den 1. december, men det er desværre ikke noget vi selv er herre over. Butikken åbner så igen den 5. december i det nye lokale, hvis ellers håndværkerne når at blive færdige til tiden.

I løbet af det sidste år, har butikken fået et nyt og smartere kassesystem, der har gjort arbejdet en del nemmere. Min stilling i ONLY er stadig en deltidsstilling, men jeg får næsten altid flere timer end først planlagt. Det er der mange af vores stamkunder, der er være glade for. Jeg får nemlig ofte at vide, at jeg er hjælpsom og god til at finde flotte styles til dem. Der er også flere af de andre ONLY butikker, der gerne vil have mig til deres butik. Haha, det er nok en af de store grunde til, at jeg stadig arbejder i ONLY. Dejligt at være værdsat og efterspurgt. Indtil jeg finder ud af om jeg skal i gang med at læse igen, så passer det mig rigtig godt at kombinere jobbet i ONLY med mit deltidsjob i SPORTMASTER, og det passer heldigvis godt med, at de dage jeg ikke er i SPORTMASTER, så er jeg i ONLY. Derudover har jeg jo bloggen, så tilsammen kan man godt sige jeg arbejder på fuldtid.

Jeg er dog stadig spændt på hvad fremtiden bringer. Om jeg skal i gang med at studere igen, eller om der kommer en spændende mulighed på jobfronten med et fuldtidsjob, som jeg ikke kan sige nej til. Uanset hvad så bliver den kommende tid travl med masser af arbejde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit køkken