En tur til Skovtårnet og Gisselfeld kloster

Hyggetøj til de kolde tider

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Tidligt mørkt, efterår og vinter, dynen i sofaen med en kop varm kaffe eller kakao og bare se serier dagen lang i sit hyggetøj. For nogen kaldes det også søndag. Jeg er vild med de dage, hvor man absolut ingenting skal, selvom jeg må indrømme, de dage sjældent er i min kalender. Jeg har altid et fast sæt tøj, som jeg har på om aftenen eller på de dage, hvor jeg ingenting skal. Der er bare ikke noget bedre end hyggetøj, som er blødt og lækkert at have på, især i de kolde mørke tider. Jeg har fundet 6 sæt, som bare er perfekte til årstiden.

Hvad har du på de dage du ingenting skal?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur til Skovtårnet og Gisselfeld kloster