November favoritter

Kom i julestemning i Grønne Hjem

Julestemningen har ramt mig tidligt i år. Jeg tror det er fordi, jeg er flyttet i lejlighed og for første gang selv skal stå for at pynte op til jul. Jeg har en lille smule julepynt, som jeg plejede at have på mit værelse, men nu har jeg en hel lejlighed, som kan pyntes. Jeg tror dog, jeg nøjes med at pynte op i stuen og på altanen. Jeg er på udkig efter et lille juletræ, men der skal ikke være for mange tætsiddende grene, for så synes jeg det er svært at se pynten. Min mor råder mig til at købe et, der er plantet i jord, så det kan vandes og ikke drysser for hurtigt. Jeg har også kigget på cedertræer, men de er godt nok dyre, hvis de ikke skal være alt for små.

Tidligere på måneden var jeg i Plantorama sammen med min mor, men synes ikke de havde så meget spændende. Til gengæld er vi blevet ret glade for planteskolen “Grønne Hjem”, der ligger i Ballerup. Her har de det smukkeste julepynt, der er flot sat op i farveafstemte udstillinger. Der er smukke julekugler, flotte juledekorationer, tusindvis af julelys og søde figurer og tøjdyr. Et godt tip er også at købe juletræ i “Grønne Hjem”. De har så mange flotte juletræer, der uanset størrelse kun koster 100 kr. Vi plejer at bruge lang tid på at finde et flot træ, og har også flere gange været ude og fælde et selv på en plantage, men det behøvede vi ikke i år. Det første træ vi kiggede på i “Grønne Hjem” var nemlig super fint, så nu står det ude på terrassen hos mine forældre. Nu er det bare mig, der skal have købt et mindre træ og jeg overvejer om jeg skal tage turen til Ballerup igen (haha, lige bag mit arbejde i SPORTMASTER) og købe mit juletræ.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November favoritter