Kom i julestemning i Grønne Hjem

Se min stue

Indeholder reklame.

Mit yndlingsrum i lejligheden og her jeg bruger mest tid, når jeg er hjemme, er min stue. Her har jeg også fået lagt nyt gulv og malet hvidt. En lækker ting ved min stue, og faktisk hele lejligheden er, at der er stikkontakter over alt. Jeg har tolv kontakter alene i stuen, det er mega fedt, så man ikke behøver stikdåser. Jeg bor meget enkelt og ryddeligt, da jeg ikke kan klare rod. Min lejlighed ser sådan ud på alle tidspunkter, og alle ting har sin faste plads.

Læs også: Se mit køkken

I stuen har jeg min store grå sofa, hvor der kan sidde 5 personer. Mit sofabord er i hvidt marmor, og stellet matcher mine spisebordsstole. Mit spisebord matcher også farverne på sofabordet og i det hele taget er der en rød tråd gennem hele lejligheden. Jeg har derudover også kigget på nogle kunstplakater, som kunne passe ind i stuen. Kan man fornemme jeg har det bedst, når ting matcher?

Jeg har også fået planter ind i hjemmet, og de gror og gror, så jeg skal snart have omplantet min plante i vindueskarmen igen. I stuen har jeg mit lille sølv tema bestående af min kähler samling, som jeg elsker. Jeg har også brugt en del tid på at finde de helt rigtige lamper til stuen, og det synes jeg er lykkes ret godt.

Læs også: Se min entré + badeværelse

Sidst men ikke mindst, så har jeg en hyggelig altan fra stuen, som er større end det fremgår på billedet. Her mangler jeg et bord ude, men det må jeg købe til foråret, når der igen er havemøbler i butikkerne. Jeg tænker også der skal nogle planter ud på altanen til sommer, men indtil videre har jeg nogle lyserøde lyng, som jeg har fået af min mor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom i julestemning i Grønne Hjem