Se min stue

Gaver til hende #3

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24


Mangler du stadig at købe julegave til din søster, mor, kusine, kæreste, veninde eller mangler du gaveidéer til dig selv?Jeg har igen i år samlet en liste over, hvad man kan give hende i gave. Jeg synes selv listen er ret godt blandet med både dyre og billige gaveidéer. Jeg håber listen giver lidt inspiration til dig, der stadig mangler at købe årets julegaver.

Jeg har selv flere af tingene, men ellers er det ting jeg har set på flere ønskelister eller ting, som har været særlig populære i år. Hvis du vil se endnu flere gaveidéer, så kan du se mine idéer fra indlægget Gaver til hende 2018 og Gaver til hende 2017.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min stue