Gaver til ham #3

December tanker

Jeg synes det er længe siden, jeg sådan rigtig har skrevet et indlæg om alt og intet. Lige nu har jeg ret meget om ørerne, så derfor tror jeg også, at det er sundt en gang imellem at sætte sig ned og reflektere lidt.

Nu er vi midt i december måned og jeg startede allerede midt i november med at være i julestemning, da jeg for første gang skulle købe mine egne juleting til lejligheden. På det seneste er det væltet ind med vagter til mig på mit job i ONLY, så bedst som jeg troede jeg rigtig skulle nyde juletiden, så har jeg bare haft mega travlt, da jeg nærmest føler at jeg er flyttet ind i ONLY. Jeg har fået så mange vagter her i december, at mine fridage kan tælles på en hånd. Det har betydet at nogle af de faste traditioner, jeg har med mine familie, har måtte ændres lidt i år, men mon ikke vi når det meste alligevel, selvom det måske bliver i en lidt mindre udgave.

I ONLY har vi endelig fået den nye butik i Herlev. Vi var i alt 15 tøser om at gøre den nye butik klar til åbning – men sikke en dag. Så nu har vi fået en fin ny butik ud til gågaden. Butikken ser større ud, men er faktisk lidt mindre end den gamle butik. Det er blandt andet fordi baglokalet er meget mindre. Det skal man lige vænne sig. Ulempen i forhold til at have butik inde i centret er, at når det regner eller vejret er dårligt, så kan vi ikke have stativer udenfor, og derfor må de stå indenfor, hvor der ikke rigtig er plads til dem… Men ellers er butikken blevet fin og hyggelig. I kan fornemme den her.

Når jeg på arbejde i ONLY, pakker jeg typisk 10-30 gaver ind i løbet af en dag, så jeg føler mig næsten som julemanden med alle de pakker.

Ved siden af mit arbejde i ONLY, er jeg stadig på arbejde i SPORTMASTER to dage om ugen. I fredags spillede vi julebanko i SPORTMASTER, og jeg var så heldig at vinde hele to gange, både på 2 rækker og på fuld plade. Først vandt jeg en chokoladekalender fra Simply Chocolate, og på hele pladen vandt jeg en af hovedpræmierne, en Høvding 3.0 cykelhjelm. Haha, den var der mange, der var utilfredse med at jeg vandt, da det ikke er så langt jeg cykler til daglig.

Jeg har også fået julestemningen ind i lejligheden, som I kan se her og jeg er også stort set færdig med at købe julegaverne. Jeg mangler kun en gave til min bror… Han er så svær at finde gave til, da han intet ønsker sig. Måske I har idéer til, hvad man giver en 19 årlig dreng i julegave? Selv mine egne gaveguides dur ikke rigtig til ham.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaver til ham #3