Online januar udsalg

The 5 Week Challenge

I dag er “The 5 Week Challenge” begyndt. Og til jer der ikke ved hvad det er, så vil jeg lige kort præsentere det.

The 5 Week Challenge er en digital sundhedskampagne præsenteret af Sportmaster og som gennem 5 uger sætter fokus på sund livsstil, hvor man dagligt skal forsøge at nå sine personlige mål indenfor træning og kost. I gennem de 5 uger har man mulighed for at vinde præmier fra samarbejdspartnerne Garmin, Froosh, Kurhotel Skodborg og Select. Alle kan være med uanset nuværende sundhedstilstand, for man starter med at lave et digitalt sundhedstjek, hvor man skal svare på en masse spørgsmål, hvorefter man tildeles et personligt pointmål. Det gælder så om at forsøge at nå sit pointmål dagligt, men der er selvfølgelig plads til både gode og dårlige dage. For at holde motivationen oppe, kan man vælge et hold eller selv lave et hold og dele forløbet og hverdagen med andre. Målet med The 5 Week Challenge er, at hvis du gennemfører dine pointmål, så kan du ikke undgå at blive en sundere, stærkere og mere energifyldt udgave af dig selv.

Forløbet er startet i dag og det koster 99 kr. at være med. Det hele sker på app’en “The Challenge”, hvor du på daglig basis registrerer dine sundhedspoint i appen. Du får positive point for sunde vaner og minuspoint for usunde vaner. Ret enkelt. Hvis du vil vide mere om det så læs mere her og hvis du allerede synes det lyder sjovt, så skynd dig og vær med her.

Nå, nu til mig og mine mål med The 5 Week Challenge. Mit mål med at deltage er ikke at blive sundere på madfronten, for usund mad kan jeg bare ikke lide (stort set) og jeg elsker frugt og grønt så højt, at jeg spiser store mængder af det hver dag. Så mit mål er ret enkelt. Jeg vil begynde at træne igen. Jeg kan rigtig godt lide at træne og at være inde i en god træningsrutine. Det har jeg egentlig også altid været. Før sommerferien i 2019 trænede jeg både løb og fitness 3-5 gange om ugen. Det gav mig en vild energi i hverdagen og var noget jeg så frem til, da jeg havde en god træningsmakker. Vi var gode til at udfordre hinanden, hvilket var vildt fedt. I sommerferien meldte jeg mig ud af fitness world, da jeg skulle på ferie og stod overfor en flytning. Siden har jeg arbejdet rigtig meget, og det har derfor knebet med at få tid til træning. Derfor vil jeg gerne finde en ny måde at træne på igen, og som bedre kan passe ind i min hverdag med lange arbejdsdage.

I følge Appen skal jeg samle 208 point dagligt ved at spise sundt eller træne. Jeg vil mene, at det er næsten umuligt at opnå de point uden lidt point fra motion. Så det må jeg finde tid til i løbet af dagene. I dag har jeg opnået 292 point ved at spise sundt og tage en løbetur. Puha, det var min første løbetur siden starten af november. Så jeg skulle lige i gang igen. Jeg havde dog startet dagen med lidt let træning i form af nogle smidighed- og udstrækningsøvelser, hvilket jeg tror hjalp lidt på det. Min score endte på 140% i dag, men jeg er mere spændt på de kommende dage, specielt på fredag, hvor jeg efter arbejde skal direkte videre til fest (julefrokost) med arbejdet. Her vil der være buffet og vin mv. For meget mad, slik og alkohol tæller nedad og man skal jo huske det hele, for ikke at snyde. Haha.

Tænker at jeg vil lave et indlæg om ugen i de kommende 5 uger, så I kan følge lidt med i, hvordan det går mig. Haha, slet intet pres, haha. Men som alle andre, så kommer jeg nok også til at have en mindre god dag, hvor kage og sofaen er sjovere end en løbetur.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Online januar udsalg