The 5 Week Challenge - uge 3

En bloggers mareridt

Jeg har til april haft bloggen i 5 år, hvilket jeg er rigtig stolt af. Jeg har opdateret bloggen med nye indlæg flere gange om ugen, hver uge, hver måned og hvert år. Jeg synes egentlig, jeg har været god til at finde på indlæg, fordi jeg elsker at skrive og få mine tanker ned på skrift. Om det så er noget personligt eller moderelateret er egentlig ligegyldigt, jeg kan bare godt lide at skrive og inspirere andre. Men med en blog, der indeholder næsten 650 indlæg, så er det efterhånden svært at finde på noget nyt, specielt når man allerede har skrevet om “ting du kan lave på en regnvejrsdag”, “hvad du kan opleve i København” eller “hvilke serier du bare SKAL se”. Det er bare eksempler, men jeg tror I ved, hvad jeg mener.

Jeg føler, jeg har skrevet om alt, der kan skrives om. Jeg vil rigtig gerne dele ud af, hvad der sker i mit liv, men lige nu er alt bare lidt småkedeligt, da jeg arbejder rigtig meget og der ikke sker så meget andet. I kender det sikkert selv, at alt i perioder bliver rutine. For mig er det specielt de første måneder af året, der er sådan.

Lige nu føler jeg, jeg er endt i en bloggers mareridt. Det ikke rigtig at have noget at skrive om. For mit vedkommende har jeg måske idéer til ét indlæg om ugen og har heller ikke rigtig tid til meget mere i øjeblikket. Jeg vil ikke fylde bloggen med collager, bare for at få lidt indhold. For mig skal det give mening og jeg skal føle mig inspireret til det. Hvis I har noget, I gerne vil se eller høre mere af her på bloggen, så skriv endelig en mail eller kommentar til mig. I er også velkommen til at skrive en DM over Instagram, hvis I ikke allerede følger mig, så hedder jeg @simonedamsfeld derinde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 5 Week Challenge - uge 3