Rejsen er bestilt. Vi tager tilbage

Min sneakers samling

Siden jeg startede i SPORTMASTER er min skosamling vokset en del. Jeg har en kærlighed for lyse sko. Og det siger jeg, fordi alle de mørke eller sorte sko er nogle jeg har fået i gave, hvor de lyse er nogle jeg selv har købt. Mange af mine sko er fra Nike, hvilket jeg egentlig ikke har tænkt over, før jeg tog disse billeder. Det er åbenbart dem jeg mere eller mindre ubevidst falder for.

Jeg har samlet mine 11 sneakers og skrevet lidt om, hvad jeg bruger dem til og hvorfor jeg faldt for dem. Nogle af skoene er af ældre dato og andre er sprit nye. Jeg har prøvet at finde link på så mange af skoene som muligt, men det er ikke alle, der stadig sælges mere.

Også et lille tip med på vejen, hvis I mangler sneakers eller generelt sko eller sportstøj, så har SPORTMASTER denne weekend 3 for 2 på alle varer (undtagen allerede nedsatte varer og udvalgte varer).

Nike Explore Strada
Mine nyeste sko, er disse Nike Explore Strada, som er min julegave fra SPORTMASTER, som jeg selv har valgt. Jeg havde luret lidt på dem i et stykke tid, men synes egentlig ikke jeg manglede flere lyserøde sko, lige indtil vi skulle vælge en julegave fra SPORTMASTER til en bestemt værdi, og her passede skoene perfekt til den pris. Lige nu er det de sko, jeg bruger mest og dem jeg har fået flest komplimenter for. Både kunder i ONLY, min familie og kollegaer har kommenteret på dem. Jeg synes selv de er mega fede og super fine i farven. Måske I kan fornemme, jeg har noget med farven guld for tiden, for mine seneste køb af sneakers og løbesko har guld på sig.


Nike Free RN 2018 
Mit første køb af sko efter jeg blev ansat i SPORTMASTER og kunne benytte mig af personalerabatten, var disse Nike Free RN 2018. Jeg kan huske de sko var meget populære og blev brugt til alt markedsføring i mails, på banner på websitet og grafisk ude i butikkerne. Utrolig nok blev jeg ikke træt af at kigge på dem, for i februar 2019 købte jeg selv et par. Jeg havde dem også med til Malaga i sommerferien og de er også gode gå/vandresko.


Nike Air Heights
Nu hvor vi er i gang med lyserøde forårs sko, kan vi lige så godt tage disse Nike Air Heights. Selvom jeg måske synes de er lidt for voldsomme og høje til mig, så synes jeg, de er super cool. De har et mere vildt look, men samtidig er de både lyserøde og guld og det passer perfekt til min garderobe. Jeg havde dem desværre på en dag i skoven, hvor det lige havde regnet og var ret mudret, så skoene skulle lige reddes, da jeg kom hjem.

Asics Japan S
Mine første Asics sko! Faktisk havde jeg købt disse adidas Vl Court 2.0, som rigtig mange har, men de var bare alt for brede til min fod, så dem skulle jeg ikke have, selvom jeg synes de er fine (og lyserøde). Til gengæld faldt jeg over disse Asics Japan S sko, da jeg var ude og købe mine Nike Air Heights. Dem er jeg blevet rigtig glade for, når jeg skal bruge hvide sneakers til et outfit. Og så er jeg selvfølgelig ret vild med gulddetaljen, bare hvis I var i tvivl. Haha.


Adidas 3MC
Mine adidas 3MC sko købte jeg, da jeg var i USA (LA) med mine forældre tilbage i 2014, så de er efterhånden ved at være gamle. Men det betyder ikke de fejler noget. Jeg synes stadig de er fede med mønstret og farverne. Og igen så kan man også se de er brugt, ved at adidas logoet i sålen er væk. De er heller ikke til at finde på nettet mere, da det er en ældre model. De bliver dog stadig lavet, men i andre farver.


Vans Atwood Low 
Endnu et af mine ældre par sko, som jeg stadig er glad for. Jeg havde dem blandt andet på til min vogntur, da jeg blev student. Jeg synes de har et rigtig fint look med de små fine gråhvide streger, og jeg synes de oser af strand, hav og sommer.

Nike Court Royale Suede
Disse sko vandt jeg til et julearrangement i SPORTMASTER i december måned sidste år. Det ligner indendørssko, men jeg bruger dem som fritidssko. Jeg har dog foreløbig kun brugt dem få gange, men en fin gave, og så var de lige i min størrelse, så jeg selv kunne passe dem.


Nike Quest 2
Et par løbesko jeg havde ønsket mig i julegave og som jeg fik af mine forældre. Dem er jeg glad for og har allerede løbet nogle ture i dem. Jeg er vild med farven bordeaux, da det er en af mine yndlings farver og jeg har alt i den farve efterhånden. Sko, tasker, jakker og tøj. Så dem måtte jeg eje til samlingen! Er de ikke fede?


Nike Pegasus 32
Det er efterhånden en af de ældre modeller af Pegasus skoen. Lige nu er de nyeste Pegasus 36, men det gør dem ikke dårligere. Faktisk synes jeg de er mega fede, da de har refleks i farven. Skoen er lilla, men når der kommer lys eller en blitz i dette tilfælde, så lyser de op, hvilket er ret praktisk, når man løber om aftenen. Jeg har løbet mange tusinde kilometer i disse sko, så de er ved at være godt slidt.


Nike Free 5.0
Nu hvor vi er ved træning, så bruger jeg denne Nike Free 5.0 til at træne indendørs med i fitnesscenteret. Jeg synes bare ikke jeg står ordentlig fast i den og jeg vrikker med foden, når jeg løfter tungt eller løber på løbebånd. Så jeg er på udkig efter nogle nye træningssko, som er gode. Dem jeg har prøvet har bare været for brede eller upraktiske, selvom det er en fitnesssko. Det er denne Nike Free TR 9 jeg har kigget på. Nårh ja, tror jeg kom til at bruge skoene til en tur til Barcelona, så jeg måtte gøre dem rent under sålen, så jeg kunne bruge dem indendørs igen.


Nike Air Relentless 6
Et par helt neutrale basic sko, som jeg stort ikke bruger mere. Jeg tror egentlig også det er løbesko, men har vist brugt dem til både løb og hverdag i sin tid. De er bare meget gode at have, når man vil bruge nogle sorte sko.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsen er bestilt. Vi tager tilbage