På troldejagt efter de glemte kæmper

Bloggen har 5 års jubilæum

Hurra, så kom dagen hvor bloggen fyldte 5 år. I mit hoved er det et stort jubilæum at runde 5 år indenfor bloggerverdenen.

Jeg oprettede bloggen i påskeferien 2015, efter at have siddet og nørdet hvordan en rigtig blog kunne se ud og skulle være. Derfor valgte jeg at holde bloggen i smug de første par uger, indtil der var noget mere indhold, jeg kunne linke til.

Tænk hvor meget der er sket siden, og hvor hurtigt årene er gået. Bloggen har fulgt mig gennem medieskolen, handelsskolen, KEA og nu mit arbejdsliv. Ligeså har bloggen også lagt stemme til mine op- og nedture gennem årene, som I har kunne følge med i.

Jeg elsker at blogge og sætte ord på, hvordan jeg har det og hvad jeg laver. Ligeså elsker jeg mode og bliver selv inspireret af at lave collager med tøj. Jeg tror og håber mine indlæg har været til inspiration og har hjulpet nogle af jer med de ting, I går i gennem. For ind imellem har jeg skrevet om det at skulle leve op til nogle krav, at være ordblind og samtidig blogger, det at få knust sit hjerte og meget mere.

Jeg er rigtig glad for at nogle af jer bruger mine indlæg, når I skriver opgave og laver research. Jeg har giver interviews til mange skoleopgaver og også fået mange spørgsmål, som jeg så vidt muligt prøver at besvare. Det er vildt fedt at se at der er nogle, der får glæde af mine indlæg. Ligeså er jeg stolt af, at nogle skoler vælger at få mig ud og holde oplæg om blogging og influencer marketing.

Jeg har haft en masse sjov til events og fået en masse nye og søde bekendtskaber igennem bloggen, som jeg ikke ville være foruden. Også tak til Bloggers Delight for at tro på mig som Blogger og tage mig med ind i jeres netværk og ikke mindst skaffe mig samarbejde med seje virksomheder.

Da jeg startede bloggen havde jeg ikke i den vildeste fantasi forestillet mig, at jeg ville få følgere, der faktisk gad læse om mig og mit ellers normale liv. Jeg er stolt af, at jeg nu 5 år efter, har udgivet 655 indlæg og skrevet mange flere, der enten er på vej eller er blevet kasseret hen ad vejen.

Af hjertet tak til jer der læser med – ny som gammel følger. Jeg er utrolig glad for alle, der støtter mig i min blogging. Jeg har en masse planer for, hvor jeg gerne vil hen med bloggen. Så det bliver spændende at se, om jeg stadig blogger om 5 år, eller om livet har taget for meget fart til det. Det vil tiden vise, men indtil videre – så lad os tage et år mere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På troldejagt efter de glemte kæmper