Farver i forårs garderoben

Dette har jeg lavet i Corona tiden – indtil videre

I dag er det præcis en måned siden jeg sidst var på arbejde. Det var i ONLY butikken dagen efter vi lukkede for kunder. Min chef og jeg mødte ind for at gøre butikken ren, få ryddet op på vores lager og i vores kælderlokale. Derudover fik vi pakket de sidste kasser tøj ud og bøjlet det op, så butikker er klar, når vi åbner op igen.

Det vil så sige, at jeg nu har gået hjemme i en hel måned, MEN i dag åbner ONLY-butikken, som jeg arbejder i rent faktisk. Dog med begrænset åbningstid, og indtil videre er det kun butikschefen, der skal holde butikken kørende. Jeg er derfor stadig hjemsendt og må vente spændt på, hvornår jeg kan komme tilbage på arbejde. Hvornår jeg skal tilbage til mit andet job i SPORTMASTER, har jeg ingen idé om, men jeg tror ONLY bliver de første til at kalde mig tilbage på job. Indtil videre har jeg samlet nogle headlines over, hvad jeg har brugt min tid på under Corona lockdown.

Bagt
Jeg har virkelig fået bagt en del i løbet af måneden. Alt fra kanelsnegle, banankage, kanelkage, havregrynskugler, gulerodsboller, valnøddeboller og pandekager. Min fryser er efterhånden fyldt op med hjemmebag. Flere har også skrevet til mig over min Instagram, for at som spørge om jeg overhovedet kan nå at spise alt det hjemmebag. Men det går nu meget godt, haha. Heldigvis bor jeg også kun 5 min. fra mine forældre, så værre er det heller ikke, hvis jeg bager for meget.

Træning og løb
Noget jeg elsker at gøre, når jeg har tiden og er rastløs, er at løbe. Jeg husker tydeligt en sommer, hvor jeg skulle læse op til eksamen derhjemme og blev helt rastløs af, ikke at komme ud som normalt. Her begyndte jeg at løbe hver dag, for at komme lidt ud. Det kan jeg godt mærke, jeg er vendt tilbage til. De dage hvor jeg ikke har lavet nok eller har brug for en pause væk fra computeren eller tv’et, så har jeg løbet mig en tur. Det er nok det bedste, der er sket for mig i denne Corona-tid., at jeg har fået tid til at løbe igen. Jeg var godt nok begyndt at træne i fitness, men når jeg trænede i fitnesscentret, så var det mest styrketræning, for det kunne jeg ikke på samme måde derhjemme. Forhåbentlig bliver min form også bedre af det, når jeg en dag vender tilbage til fitness igen.

Rengøring
Noget af det første jeg gjorde, var at give lejligheden den helt store omgang hovedrengøring. Vinduerne er pudset og jeg har fået købt bord til min altan, så jeg kan sidde derude nu.

Optagelsesprøve
Fra den 3. – 14. april har den stået på optagelsesprøve til Design og business linjen på KEA. Her valgte jeg at lave to optagelsesprøver til forholdsvis Brand Design og Communication & Media Design. Nu krydser jeg bare alt jeg har, for at jeg kommer ind til sommer.

Påske
Det har været en mærkelig påske i år uden de normale traditioner. Men jeg var hjemme og spise påskefrokost hos mine forældre. Mine forældre og bror er de eneste jeg har set i 4 uger. Normalt samles hele familien til påskefrokost i sommerhuset, men det fravalgte vi i år pga. Corona-restriktionerne. Det samme gælder familiefødselsdage, som også er udskudt. Jeg har selv fødselsdag i maj, og håber stadig at vi må samles til den tid.

Udover påskefrokost spiste vi også brunch en af påskedagene og bagefter cyklede vi en tur og gik tur i Hareskoven og rundt om Søndersø.

FamilieudflugterVejret har jo været dejligt solrigt i Corona-tiden, og heldigvis har vi kunne nyde naturen. Jeg har derfor været på en del gåture bl.a. på troldejagt på Vestegnen, hvor vi gik rundt om Hakkemosen og Vallensbækmose. Jeg har også været en tur i Dyrehaven og på mange ture rundt om Sømosen. Endelig er også blevet til en enkelt dag i sommerhuset i Gilleleje, hvor vi fik gjort lidt forårsrent. Også har jeg besøgt flere plantecentre til et lille projekt, jeg har i min lejlighed.

Bloggen
Jeg har fået mere tid til bloggen igen. Nu er det mere inspirationen, der kommer på prøve. Heldigvis er jeg rigtig god til at finde på nye idéer både til bloggen og til at underholde mig selv. Jeg har et lille planteprojekt på vej, nu hvor jeg har fundet ud af, hvor hyggeligt og fint det er at have planter i hjemmet. Også har jeg altid min liste over idéer til blogindlæg, som bestemt ikke er blevet mindre i denne tid. Så jeg glæder mig bare til at få dem skrevet, så I kan få glæde af dem. I denne Corona-tid er jeg ekstra glad for, at jeg har bloggen til at aktivere mig, til at tænke kreativt hele tiden.

Film og serie
Klassikeren over dem alle. Jeg har på ingen måde styr over hvor mange film og serier, jeg har fået set i denne Corona måned. Jeg har virkelig slugt en del serier. Serier er de bedste, når jeg har god tid, så skal man ikke bruge en halv dag på at finde en film, man allerede har set 30 gange i forvejen. Kender I det? Så hvis I kender nogle gode film og serier, så må I meget gerne anbefale nogle. Jeg er virkelig piget på dette område. Jo mere tøset en serie og film er, jo bedre. Min yndlingsserie er og bliver Gossip Girl. Den har jeg lige set for 10 gang. Det er min tradition at starte på den i januar. Ligeså er The Vampire DiariesPretty Little Liars og Riverdale også nogle af mine yndlingsserier, selvom nogle af dem er ved at være gamle. I kan finde alle mine serie anbefalinger her, hvis I selv mangler inspiration.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farver i forårs garderoben