Dette har jeg lavet i Corona tiden - indtil videre

Outfit #115 – Den perfekte blå kjole

Lignende slå-om kjole


Mangler du en kjole til årets konfirmation, bryllup, fødselsdag eller andre store begivenheder? Så er denne kjole perfekt til anledningen, selvom det måske først bliver til efteråret pga. Corona-restriktionerne. Kjolen har den mest fantastiske blå farve, som jeg er helt vild med. Jeg er også vild med flæse detajlen, bindebåndet i taljen og længden. Kjoler som denne er til at finde i ONLY butikkerne og er af mærket STUDIO. Nu er ONLY strøgbutikker åbne igen, så du kan shoppe fra en ONLY butik, selvom vi stadig må vente på at butikkerne i storcentre forhåbentligt også snart åbner. Hvis ikke du bor i nærheden af en af ONLYs strøgbutikker, så kan man bestille kjolen via Instagram fra en af de ONLY butikker, der tilbyder det fx ONLY Vesterbrogade. Som altid kan du også tjekke ONLY / Bestsellers kjoler ud online, hvor de har et endnu større udvalg end i butikkerne.

2 kommentarer

 • Sikke en fin kjole. Kunne godt finde på at anskaffe mig en lignende til et kommende bryllup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Damsfeld

   Mange tak, det ville den i hvert fald være perfekt til. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette har jeg lavet i Corona tiden - indtil videre