Husk at støtte de lokale butikker

Forårs sneakers

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Noget jeg ikke går ned på er sneakers. Især ikke om foråret, hvor jeg gerne vil have at mine sneakers oser af forår. Se selv min sneakers samling her og få inspiration. Mange af os får sikkert gået en masse ture i denne tid. Derfor skal du selvfølgelig også have forårsklare sneakers som både er sporty og skønne til sæsonen. Jeg har både fundet de klassiske sneakers og de mere trendy. Hold øje med SPORTMASTER som ofte har rabat på sko, lige nu har de 20% på sneakers og lifestyle. De har stadig nogle butikker åbne rundt omkring, ellers kan du altid shoppe online og få gratis hjemmelevering.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk at støtte de lokale butikker