Opskrift på sundere kanelsnegle

Outfit #116 – Samme kjole nyt print

Måske du genkender denne kjole fra et af mine andre indlæg? Og nu tænker jeg ikke på mit 5 års jubilæums indlæg, som jeg skrev i starten af april. Niks, denne kjole købte jeg sidste år i et blomstret print, som jeg blev rigtig glad for. Du kan se hvilken kjole jeg snakker om her i outfit #108. Derfor måtte jeg eje den, da den i år kom i et nyt blå print.

Jeg er vild med farver, og selvom jeg elsker printet med blomster i den anden kjole, så er jeg nok mere til farven på denne kjole. Jeg elsker den er mere frisk og dominerende i farven. Jeg prøver at gå så meget som muligt i farver, da det giver mig en masse energi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på sundere kanelsnegle